![]() |
Mantarlı pilav (vezirköprü samsun) MALZEMELER: Bir avuç karacaoğlan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı (çam diplerinde yetişir, küçük ve siyah renklidir.) 1 baş kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 su bardağı pilavlık[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 çay kaşığı karabiber 1 yemek kaşığı tereyağı yarım çay bardağı ayçiçek yağı tuz 2 su bardağı sıcak su YAPILIŞI Mantarlar iyice yıkanıp ayıklanır.Küp küp doğranan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar tereyağında pembeleşince[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar eklenir. Biraz karıştırılır tuz ve kareabiber eklenir. Sıvıyağ eklenir. Önceden yıkanıp ıslatılan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler süzülüp tencereye eklenir. Biraz daha kavrulur. Sıcak su eklenip kısık ateşte pişirilir. Suyunu çekince dinlendirilir. Ilık servis yapılır. |
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:29. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk