![]() |
Lokul (samsun) Malzemeler: 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı ılık su 1[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tuz 1[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]nın sarısı (üzerine) Aldığı kadar un(yumuşak ama yapışmayan hamur olacak) İç malzemesi: 1 su bardağı kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kırığı veya[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 su bardağı toz şeker 1 paket margarin Yapılışı: Hamur için ayrılan malzemeler yoğrulur. Hamur dörde bölünür. Hamur sırayla açılıp oda ısısındaki margarin sürülür. Üzerine şeker serpilip[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ya da[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] konur. Rulo halinde sarılıp lokma lokma kesilir. Yağlanmış tepsiye dizilir. Aynı işlem diğer hamurlarada yapılır. Üzerine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sarısı sürülür. 200 derfecede önceden ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişirilir |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:11. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk