![]() |
Baklalı yaprak dolması (samsun) Malzemeler: 200 gr. et 300 gr.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 çay bardağı buğday yarması 1 çay bardağı sıvı yağ 2 orta boy[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 çorba kaşığı nane 1 tatlı kaşığı tuz 1.5 su bardağı su 1 demet maydanoz limon yarım kilo[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yaprağı. Yapılışı: Yarım saat sıcak suda bekletilip kabukları soyulmuş olan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar ince ince doğranır. bir kaba konur. sırayla ince ince doğranmış et , buğday yarması , yağı rendelenmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar, nane, reyhan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri, tuzu ince kıyılmış maydonozu hepsi karıştırılır. 1.5 su bardağı suyla salça sulandırılır. içine karıştırılır.Bunların hepsi çiğ olarak yapılır.Birbirine karıştırılan malzemeler yapraklara sarılarak bir tencereye konur. bir saat pişirilerek servis yapılır. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:10. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk