![]() |
Peynirli un helvası (şanlıurfa) Malzemeler: 2 su bardağı un 3 su bardağı toz şeker 2 su bardağı su 250 gram tereyağı 250 gram tuzsuz taze[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hazırlanışı: Tereyağı ve unu kısık ateşte 60 dakika süreyle kavurun. Tereyağı ile kavurduğunuz unun üzerine şekerli su dökün. Pişmeye yakın[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Suyunu çekince 10 dakika dinlendirin. Sıcak olarak servis yapın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:44. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk