![]() |
Tiritli köfte (şanlıurfa) Malzemeler 1/2 kg parça et, 1 su bardağı ıslatılmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 1 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 2 diş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Yuvalak malzemesi (bkz boranı yuvarlak) 1 tatlı kaşığı tuz. Hazırlanışı Et ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3-4 su bardağı su ile yumuşayıncaya kadar 2-30 dakika haşlanır. Yuvalaklar süzgece alınır. Sarımsaklar soyulur, tuz ile döğülüp yoğurda katılır, bir tavaya alınır. Yemekten bir kepçe alınır yuvalak'a konur. Sarımsaklı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dökülerek sıcak servis yapılır. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:08. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk