![]() |
Pırpırım kavurması (şanlıurfa) Malzemeler 5[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 1 yemek kaşığı Urfa sade yağı, 1 kg. pırpırım (semizotu), 1 tatlı kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı pul[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 1 çay kaşığı karabiber, 1 tatlı kaşığı tuz. Hazırlanışı Semizotları ayıklanır yıkanır ince ince doğranır. Sadeyağ ile beraber kızartılarak hafif pişirilir. Salça, pul[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], karabiber ve tuz eklenir. Ayrı bir yerde[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar çırpılır pişmekte olan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yemeğine ilave edilir. Pişince ateşten alınır. Sıcak olarak servis yapılır |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:55. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk