![]() |
Domatesli bulgur pilavı (şanlıurfa) Malzemeler 2 su bardağı şehriyeli bulgur, 2 orta boy[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 2 yemek kaşığı Urfa sade yağı, 1 çay kaşığı tuz. Hazırlanışı Domatesler soyulup incecik doğranır. Sade yağda 5-10 dakika kavrulur. Tencereye 2,5 su bardağı su konup tuz eklenir. Hazırlanmış şehriyeli bulgur tencereye konur. Kapağı kapatılıp pişmesi beklenir. Geniş bir servis kapağına alınıp servis yapılır. Not: Eğer şehriyeli bulgurunuz yoksa, hazır şehriye tavada kızartılarak üzerine bulgur eklenir, bu şekilde aynı sonuç elde edilir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:22. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk