Tokat dolması (tokat) 1 su bardağı bulgur 1 çorba kaşığı kurunane 1 çorba kaşığı yağ 2 çay kaşığı tuz 1 çorba kaşığı salça asma yaprağı, 3[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bulguru 1 su bardağı ılık su ile ıslatınız. İnce kıyılmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], salça, nane, yağ, tuz katıp karıştırınız. Yapraklara sarıp tencereye diziniz. 1,5 su bardağı su ilâvesi ile pişiriniz. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:21. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net