![]() |
Malhota (trabzon) Malzemeler: 500 gram taze[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 50 gram[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içi 3-4 diş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 çay kaşığı kişniş 1 tatlı kaşığı kırmızı pul[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yarım[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yeteri kadar tuz Hazırlanışı: Fasulyeleri bol suda yıkayıp, ortadan ikiye kırın. Az tuz ilavesiyle haşlayın ve süzün. Ceviz içi,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], kişniş, tuz ve kırmızı pul[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i havanda dövün. Elde ettiğiniz karışımı haşlanmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lerin üzerine döküp,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]la beraber soğuk olarak servise sunun |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:16. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk