![]() |
Muhlama (trabzon) Malzeme Peynir Un Tereyağı Az miktarda su Yapılışı Peynir ince ince doğrandıktan sonra içerisine un ve bir miktar su katılır diğer taraftan tereyağı ocakta kızdırılır. Kızdırmış olduğumuz tereyağın içerisine hazırlanmış karışımı üzerine dökerek içindeki[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eriyene kadar pişirilir. Bazı köylerde muhlamalara[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilave edilerek yapılır. |
Cevap: Muhlama (trabzon) Aynı Konuyu İki Kere Açmışsınız. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kilitlenmiştir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:46. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk