![]() |
Trabzon kaymağı MALZEMESİ: 1 bardak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] unu 100 gr. Trabzon tereyağı 150 gr. Trabzon[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i Su Tuz. Kızgın yağda[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ununu pembeleşinceye kadar kavurun. Üzerine 1 bardak kaynar su ilave edip katılaşmaya başlayıncaya kadar pişirin ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i ilave ederek 5 dakika daha karıştırarak pişirin. Peynir tuzluysa tuz ilave etmeyin. |
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:55. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk