![]() |
Sengeser (van) Malzemesi: 5-6 baş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3 yemek kaşığı yağ 1 tepeli yemek kaşığı salça 1 kg. kurut 0.5 kg. yeşil mercimek Tuz 1 su bardağı su. Yapılışı: Soğanlar incecik kıyılır, yağda hafif pembeleşinceye kadar kavrulur, salçası, tuzu katılır,1 su bardağı su ile[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar pişirilir.Önceden pişirilmiş mercimek eklenir,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kıvamından biraz sıvıca ezilmiş kurut ilave edilir. Birkaç taşım kaynatılır, isteğe göre üzerine salçalı yağ dökülebilir. Not: Genellikle kış aylarında pişirilen yemek turşu ile yenilirse tadına doyum olmaz. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:02. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk