Yumurta tiridi (yalova) MALZEMESİ: 5[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 5[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1/2 su bardağı su katıyağ kırmızıbiber tuz. Piyazlık doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları kızgın yağda pembeleştirin. Soğanların üzerine kabukları soyulup, küçük küçük doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri ekleyip suyunu çektirin. Tuz ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ini katıp, suyu ekleyin ve kısık ateşte 5 dakika pişirin. Malzemelerin üzerine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları kırın ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]nın akını beyazlatın. |
Cevap: Yumurta tiridi (yalova) Tirit'in hertürlüsünü severim, yumurta tiridi insanı bayıltacak oluyor ama tadı zevki offfff. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:08. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net