![]() |
Termal sarma (yalova) Malzemeler; 120 gr. iki parçaya bölünmüş biftek 50 gr. margarin 100 gr. kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 30 gr. kültür[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı 2 gr. karabiber Yeteri kadar tuz YAPILIŞI Biftekler ince bir şekilde dövülür. Soğan ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] margarin ile sote edilir. Tuz ve karabiber ilave edilir. Dövülmüş bifteklere birer kaşık ilave edilerek sarılır. Kürdan ile tutturulur. Teflon tavada margarin ile kızartılır. Çukur bir kaba alınıp et kızarttığımız tavada sosu yapılır. Kızartılan bifteklerin üzerine ilave edilerek bir taşım kaynatılır. Servis tabağına alınarak yanında[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kroket, tereyağında[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] soslu spagetti ile servis edilir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:24. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk