![]() |
Miflöylü yalova kebabı (yalova) Malzemeler; 20 gr. Kaşar 150 gr. kemiksiz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eti 1 adet orta boy[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 diş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 adet sivri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 adet taze[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 50 gr. soya sosu 2 adet defneyaprağı 60 gr.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hamuru yeteri kadar tuz, kimyon, karabiber YAPILIŞI Kemiksiz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eti jülyen doğranır. Teflon bir tavada yağsız sote edilir. Et suyu çekince tereyağı ilave edilir. Diğer malzemelerle ilave edilerek yavaş ateşte iyice demlendirilir. Milföy yuvarlak tabak biçiminde açılır, kıyısı kıvrılarak fırında pişirilir. Piştikten sonra servis tabağına alınarak sote yapılmış kebabımızı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ün içine koyarak üzerine kaşar serpilip servis edilir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:52. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk