![]() |
Büryan (resimli) malzemeler 2 bardak pirinç 500 gr parça et 3 yemek kaşığı margarin tuz yapılışı etleri 5 bardak suda haşlayın pirinçleri ayrı bir tencerede margarinle kavurun kavrulan pirinçleri tepsiye dökün üzerine haşladığınız etleri suyuyla birlikte dökün,tuzunu koyun karıştırın 180 derece fırında 15 dakika pişirin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] göçmen yemeğidir bayram sofralarının olmazsa olmazıdır. |
Cevap: Büryan (resimli) ALacaksın Eti İyice Bir Terbiye eddeceksin Ondan SOnra Yer Altı Tandırına Yerleştireceksin ! |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:36. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk