![]() |
Hamsili ekmek tarifi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler: Yarım kilo hamsi (kılçıkları ayıklanmış ve yıkanmış) 2 su bardağı mısır unu 300 gram pazı (ince doğranmış) 2 adet kuru soğan (ince doğranmış) Yarım su bardağı ince kıyılmış maydanoz Yarım çay bardağı zeytinyağı Yarım çay bardağı su Tuz Hazırlanışı: Pazı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] soğan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] maydanoz ve hamsileri ince ince doğruyoruz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Pazı ve soğanlarımızı tuz ilave ederek cam bir kasede yoğuruyoruz.Hamsi hariç bütün malzemeleri ekleyip yoğurmaya devam ediyoruz. Son olarak hamsileri ilave ediyoruz ve parçalamadan tekrar bir iki kez daha yoğuruyoruz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Elde ettiğimiz hamuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yağladığımız cam fırın kabımıza elimizle bastırarak yerleştiriyoruz. Fırına koymadan önce keserek dilimlere ayırıyoruz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 180 derecede önceden ısıttığımız fırında kızarana kadar yaklaşık 40-50 dakika kontrol ederek pişiriyoruz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 20 dakika soğuttuktan sonra servis tabağına alıyoruz. Hamsili ekmeğinizi salatalık yada yeşil salata ile birlikte servis yapabilirsiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:50. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk