![]() |
Hellimli Tel Kadayıf (Akdeniz Bölgesi) Tarifi Hellimli Tel Kadayıf (Akdeniz Bölgesi) Tarifi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler
Hellimli Tel Kadayıf (Akdeniz Bölgesi) Yapılışı 2 çorba kaşığı sıvıyağ ile tel kadayıfı didin. Kadayıfın yarısını yağlanmış fırın tepsisine bastırarak döşeyin. Başka bir kabın içinde yumurtaları çırpın. Sütü ekleyip tekrar çırpın. Son olarak kalan sıvıyağı ekleyip karıştırın. Karışımın yarısını kadayıfın üzerine gezdirin. Hellim peynirini rendeleyin. Kıyılmış maydanozu peynire ekleyip karıştırın. Peynirli karışımı kadayıfın üzerine yayın. Kalan kadayıfı peynirin üzerine döşeyin. Ayırdığınız sütlü karışımı kadayıfın üzerine gezdirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 40 dakika pişirin. Dilimleyerek sıcak olarak servis yapın. Alıntıdır. |
Cevap: Hellimli Tel Kadayıf (Akdeniz Bölgesi) Tarifi Bu Akdenizliler kadayıfı çok seviyorlar anlaşıldı :)) Bunu ilk kez duydum işte. |
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:55. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk