![]() |
Tavuklu Çömlek Kebabı (Nevşehir Yöresi) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 1 adet piliç göğsü 2 adet taze soğan 2 adet sivri biber 1 diş sarmısak 1 adet domates 1 tatlı kaşığı salça 1 su bardağı su 1 tatlı kaşığı sıvıyağ Yarım çorba kaşığı un Tuz, kırmızıbiber Tavuklu Çömlek Kebabı Yapılışı Küp doğranmış piliç, yemeklik doğranmış soğan, küçük doğranmış biber, sarmısak ve domatesi yağ ile kavurun. Salça, tuz, kırmızıbiber ve yarım su bardağı suyu ilave edin. Bir güveç kabına alın. Diğer yandan, yarım su bardağı su ve unu karıştırıp hamur yapın. Güvecin üzerine koyun. 180 derece fırında 20 dakika pişirip, servis yapın. sofra |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:55. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk