![]() |
Antep Mutfagı:Et Paçası Et Paçası MALZEME; 1 kg. yağsız parça et 100 gr. Sarımsak 1 yemek kaşığı tereyağı 2-3 adet limon Tuz,karabiber,kırmızıbiber 2 lt. su TARİFİ: Tencereye 2 lt. su konup kaynatılır,parça et içine atılır ve pişene kadar ocakta kalır.Küçük bir tavada yağ eritilir,içine ezilmiş sarımsak,karabiber,kırmızıbiber atılır.Pişen etler küp şeklinde doğranır.Doğranan et tekrar tencereye konur ve kaynatılır.Kızdırılan yağda yemeğin üzerine boşaltılır.Servise sunulan yemeğin üzerine limon sıkılır |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:21. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk