![]() |
Çaput Aşı - Denizli Mutfağı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 6 kişilik Çaput aşı malzemeleri 3 su bardağı baldo pirinç 4 su bardağı sıcak et suyu 100 gr 150 ml koruk suyu 300 gr kuzu eti 30 taze asma yaprağı Tuz Karabiber Kimyon Pirinci 15 dakika soğuk suda bekletip nişastası gidene kadar soğuk suyla yıkayın ve suyunu süzün. ını tencerede eritip pirinci kavurun. Başka bir tencerede kuzu etini tuz, kimyon ve karabiber ile tatlandırarak kavurun. Koruk suyu (yeşil üzüm suyu), ince doğranmış asma yaprağı ve ets uyunu ilave edip kaynatın. Pirinci ekleyip suyunu çekinceye kadar kısık ateşte pişirin. Sıcak servis yapın. lezzet |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:35. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk