![]() |
Ev Yapımı Tantuni Tantuni yemek için Mersin'e gitmeye gerek yok. Bu enfes lezzeti evinizde de kolayca yapabilirsiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler: 250 gram dana antrikot (minik minik doğranmış) 2 su bardağı su 3 yemek kaşığı ayçiçek yağı 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber Tuz Karabiber 2 adet Lavaş 1 küçük boy kırmızı soğan (söğüş doğranmış) 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber Domates (kabuğu ve çekirdekleri soyulmuş, minik küpler halinde doğranmış) Maydanoz (incecik kıyılmış) Yapılışı: Derin bir tavaya etleri ve suyu ekleyin. Kısık ateşte 20 dakika pişirin. Suyunu çekmeye başladığında sıvıyağı ve toz kırmızı biberi ekleyin. Lavaşları etin suyuna batırın. Lavaşa boylamasına et, sumaklı soğan, domates ve maydanoz ekleyin. Dürüm haline getirin ve servis edin. Afiyet Olsun alıntı |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:09. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk