Kızılcahamam testi kapama tarifi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 1 orta boy testi 1 kilogram kuzu ve dana eti 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pul biber 7-8 adet arpacık soğan 6-7 diş sarımsak 3 su bardağı pirinç Tuz Hazırlanışı Etleri iri kuşbaşı halinde doğrayıp, terbiyesini yaparak sarımsak ve arpacık soğanla beraber testiye doldurun. Testiyi ters çevirerek bakır bir kaba yerleştirin. Etrafına et parçaları koyun. Bu şekilde etin pişip pişmediğini anlarsınız. Suyunu ilave edip pişmeye bırakın. Etler pişince suyu ile de pilavı hazırlayın. Afiyet olsun... alıntı |
Cevap: Kızılcahamam testi kapama tarifi Çok güzel. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:08. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net