Beypazarı kurusu tarifi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 5 kilogram un 1 kilogram tereyağı 2 litre süt 200 gram maya 10 gram tarçın Tuz Hazırlanışı Unu, tereyağı, süt, maya, tarçın ve tuz ile geniş bir kasede yoğurun. Hazırladığınız hamuru 40-45 dakika dinlendirip, 4-5 santimetre kalınlığında uzun yuvarlak çubuklar haline getirin. Elde edilen yuvarlak çubuklar 8-9 santimetre uzunluğunda verev kesip tepsiye dizin ve orta sıcaklıkta fırına verin. Hafif pembeleşince fırından çıkartıp, soğumaya bırakın. 25-30 dakika soğuduktan sonra orta sıcaklıktaki fırında tekrar pişirerek kurutun. Fırından çıkarıp soğutun ve rutubetsiz ortamda saklayın. Afiyet olsun... alıntı |
Cevap: Beypazarı kurusu tarifi Eline sağlık :gulucuk: |
Cevap: Beypazarı kurusu tarifi Çok severim ya sıcak sıcak off |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:08. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net