KIBRIS MUTFAGI (Şeftali Kebabı) Şeftali Kebabı Koyun ya da keçinin iç zarının kıyma, soğan ve maydanoz ile doldurulduktan sonra ızgarada pişirilmesiyle hazırlanan şeftali kebabı, Kıbrıs’ın tartışmasız en ünlü yemeği. Muhteşem yumuşaklığı ile ağızda dağılan şeftali kebabının lezzetini kelimelerle anlatmak çok mümkün değil. Domates, biber gibi taze sebzelerle birlikte servis edilebilen şeftali kebabının yanında genelde kırmızı şarap tüketilse de, kebabın ağızda bıraktığı soft lezzeti beyaz şarap daha bir yumuşatarak lezzetin katlanmasını sağlıyor. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: KIBRIS MUTFAGI (Şeftali Kebabı) Çok güzel görünüyor |
Cevap: KIBRIS MUTFAGI (Şeftali Kebabı) Eline sağlık :gulucuk: |
Cevap: KIBRIS MUTFAGI (Şeftali Kebabı) Buna neden şeftali kebabı demişler ki @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:01. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net