![]() |
BUĞLIR AŞI (ADIYAMAN) BUĞLIR AŞI (ADIYAMAN) Malzemeler: 2 su bardağı bulgur 5 su bardağı su tuz yağ tereyağı veya sıvı yağ. Yapılışı: Tencereye belirtilen miktarda konulan su kaynayınca içerisine bulguru ve yeterince tuzu ilave edilerek suyu çekilinceye kadar pişirilmeye devam edilir. Pilav piştikten sonra üzerine ısıtılmış olarak yağ dökülür ve dinlenmeye bırakılr |
Cevap: BUĞLIR AŞI (ADIYAMAN) Tavuk haşlama ile et ilava edilir üzerine karabiber ile lezzetli olur. |
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:25. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk