IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  vaybe sohbet

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 22 Ocak 2021, 14:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kızılcahamam testi kapama tarifi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Malzemeler

1 orta boy testi
1 kilogram kuzu ve dana eti
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı pul biber
7-8 adet arpacık soğan
6-7 diş sarımsak
3 su bardağı pirinç
Tuz

Hazırlanışı

Etleri iri kuşbaşı halinde doğrayıp, terbiyesini yaparak sarımsak ve arpacık soğanla beraber testiye doldurun.

Testiyi ters çevirerek bakır bir kaba yerleştirin.

Etrafına et parçaları koyun. Bu şekilde etin pişip pişmediğini anlarsınız.

Suyunu ilave edip pişmeye bırakın.

Etler pişince suyu ile de pilavı hazırlayın.

Afiyet olsun...

alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

 

Etiketler
kızılcahamam testi kapama tarifi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kızılcahamam testi kapama tarifi Beatrice Yöresel Yemekler 1 16 Aralık 2019 15:41
Peynirli Kapama Börek Tarifi (Resimli) Violent Hamur İşleri 0 17 Şubat 2014 18:56
Buğdaylı Kapama Tarifi Violent Tavuk Yemekleri 0 18 Mayıs 2013 15:24
Ab-ı Hayat Kaplıcası - Kızılcahamam YapraK Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri 0 14 Mart 2010 22:42