![]() |
Antepfıstıklı Omlet Malzemesi: 12 yumurta 125 gr. dövülmüş antepfıstığı 125 gr. limon kabuğu Tuz Tereyağı Hazırlanışı: Antepfıstıklarını ve limon kabuklarını bir havanda iyice dövün. Yumurtalara tuz ko***** çırpın. Tereyağını bir tavada erittikten sonra yumurtaların içine dövülmüş fıstıkları da atarak elde ettiğiniz karışımı tavaya dökün. İyice kızarana kadar pişirin. Önceden ısıtılmış bir servis tabağına alarak sıcak sıcak servis yapın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:44. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk