![]() |
Fırında Kabaklı Omlet [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mutfak Zorluk 2 Süre 40 dk. Kaç Kişilik 4 Yöntem Malzemeler 6-7 Adet kabak 4 Adet yumurta 1 Çorba kaşığı mercanköşk 1 Su bardağı kaşar peyniri rendesi 1 Çorba kaşığı teeyağı Tuz Hazırlanışı * Kabakları yıkayıp, çok az suyla diri kalacak şekilde haşlayın. * Keskin bir bıçak yada patates soyucu yardımı ile ince ince doğrayıp, teflon tavada 2 dakika kadar pişirin. * Yağlanmış yuvarlak bir kalıba kabak dilimlerini dekoratif bir şekilde dizin. * Üzerine mervanköşk, kaşar peyniri rendesi ve kalan kabak dilimlerini dizin. * Malzemeler bitene kadar bu işlemi tekrarlayın. * Her sırada çok az tuz serpin. * Yumurtaları geniş bir kasede bir tutam tuz ilavesiyle çırpın ve kabakların üzerine dökün. * Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında 25 dakika pişirin. * Dilimleyip, sıcak olarak servis yapın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:25. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk