![]() |
Tereyağlı Çılbır (Yoğurtsuz) Malzemeler 4 yumurta Haşlamak için: 1 tatlı kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı tuz Sıcak su Üzeri için: Tereyağı Kırmızı biber Yapılışı Derin olmayan bir tavada kaynayan suya tuz ve sirke katılıp yumurtalar dağılmayacak şekilde tek tek kırılır. Rafadan yumurta kıvamında haşlanıp kevgir yardımıyla servis tabağına alınır.çatal yardımıyla 3-4 parçaya ayrılır. Tereyağı ve kırmızıbiber kızartılır,servis tabağındaki yumurtaların üzerine dökülür. Kahvaltınız için sıcak olarak servise hazırdır, afiyet olsun. |
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:38. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk