Hardallı Yumurta Malzemeler 8 adet katı yumurta 60 gr. margarin 2 adet konserve sardalya balığı Tuz Karabiber 1 çay kaşığı hardal Maydanoz. Garnitür İçin: 1/2 yeşil salata 1 limonun suyu Yapılışı Yumurtaların kabuklarını soyun. Uzunlamasına ikiye bölün. Sarılarını dikkatlice çıkartın. Süzgeçte ezip püre haline getirin. Margarinle püre yumurta sarılarını iyice karıştırın. Sardalya balıklarını çok küçük doğrayın. Krem halindeki yumurta sarılarına ilave edin. Tuz, karabiber ve hardalı katın. Maydanozu yıkayıp doğrayın. Sonra yumurta sarısına katın. Sıkma torbasına koyup yarım yumurta aklarının içine sıkın. Yeşil salata yapraklarını yıkayın. Suları süzülünce servis tabağına yerleştirin. Limon suyu serpin. Yumurtaları da üzerine koyup servis yapın. Afiyet olsun. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:18. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net