![]() |
Zeytinyağlı Brüksel Lahanası Zeytinyağlı Brüksel Lahanası Malzemeler Yarım kg brüksel lahanası 2 adet havuç 2 adet patates 1 adet soğan Bir çay bardağı zeytinyağı 1 yemek kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı biber salçası 2-3 diş sarımsak Yarım limonun suyu 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pul biber Yapılışı Yıkayıp soyduğunuz soğanı ve patatesleri küp küp, havuçları halka halka doğrayın. Brüksel lahanasını yıkayın, dilerseniz ikiye bölün. Bir tencerede zeytinyağını ısıtın. Önce soğanları ve sarımsağı kavurun. Üzerine salçaları ilave edin. Ardından havuçları ekleyin. Havuçlar bir süre kavrulduktan sonra patatesleri de tencereye ilave edin. Son olarak brüksel lahanasını da tencereye ekleyin ve bir süre daha kavurmaya devam edin. Kavrulan sebzelerin üzerine, sebzeleri kapatacak kadar sıcak su, limon suyu ve baharatları ekleyin. Kısık ateşte pişmeye bırakın. aLinti |
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:38. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk