![]() |
Zeytinyağlı Kabak Türlüsü MALZEMELER ½ kg kabak 2 adet havuç 2 adet sogan 1 su bardagi konserve bezelye 4 dis sarimsak ½ demet dereotu 1 çay bardagi zeytinyagi 1 yemek kasigi toz seker Tuz YAPILIŞ TARİFİ Kabak ve havuçlari kaziyin. Kabaklari dörde bölüp parmak uzunlugunda kesin. Havuçlari yuvarlak dograyin. Soganlari piyaz olarak dograyip zeytinyaginda kavurun. Sarimsak ve havuçlari katip 1-2 dakika kavurup kabaklari ekleyin. Bezelye, toz seker ve tuzu ilave edip bir çay bardagi sicak su ekleyip pismeye birakin. Suyunu çekip sebzeler yumusayip yagina kalinca atesten alin. Servis tabagina alip üzerine kiyilmis dereotu serpip soguyunca servis yapin |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:13. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk