![]() |
Zeytinyağlı Pirinçli Enginar Malzemeler 6 adet enginar ½ su badağı pirinç ½ bardak zeytinyağ 2 soğan 1 kahve kaşığı şeker Limon ½ demet dereotu Tuz Yapılışı Enginarları ayıklayın veya ayıklanmış olarak alın İnce doğranmış soğanı zeytinyağında sararıncaya kadar kavurun. Enginarları ilave edip 2 bardak su ile yarı pişirin. Pirinci, tuzu ve şekeri ekleyin. Kapağı kapatıp yavaş yavaş pişirin. Soğuyunca pirinçleri enginarların çukur yerlerine doldurun. Üzerine kıyılmış dereotu serperek servise sunun. |
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:26. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk