20 Aralık 2011, 21:38 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Zeytinyağlı Fesleğenli Kabak Zeytinyağlı Fesleğenli Kabak 4 adet kabak 1 su bardağı haşlanmış nohut 1a det kuru soğan 3 adet domates 6-7 dal taze fesleğen 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay bardağı zeytinyağı Kabaklar soyulur, iri doğranır. Bir tencereye konur. Üzerine sırasıyla, kıyılmış soğan, rendelenmiş domates, nohut, yaprak fesleğen, tuz ve zeytinyağı konur. Kapağı kapatılır, hiç açılmadan orta ateşte yarım saat kadar pişirilir. Ilık olarak servis edilir. | |
|
Etiketler |
fesleğenli, kabak, zeytinyağlı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Zeytinyağlı Kabak Dolması | Dilara | Sebze Yemekleri | 1 | 22 Mayıs 2013 16:14 |
Zeytinyağlı Kabak Türlüsü | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 11 Ocak 2010 17:55 |
Zeytinyağlı Kabak Oturtma | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 11 Ocak 2010 17:55 |
Zeytinyağlı Kuru Kabak Dolması | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 11 Ocak 2010 17:53 |
Zeytinyağlı Feminen Kabak | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 00:52 |