IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Haziran 2009, 10:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Malatyaspor’da kaos sürüyor




Yaşadığı maddi sıkıntılardan dolayı kapanma aşamasına kadar gelen Malatyaspor´da, bir türlü güneş açmıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yaşadığı maddi sıkıntılardan dolayı kapanma aşamasına kadar gelen Malatyaspor’da, bir türlü güneş açmıyor. Dün kongrede başkanlığına seçilen Hikmet Tanrıverdi, daha sonra yaptığı açıklamayla herkesi şok etti. Yönetim kurulu listesinin bilgisi dışında yapıldığını ve bu nedenle görevi kabul etmeyeceğini dile getiren Tanrıverdi, “Benim istemediğim bir yönetimle yola çıkmam, çok anlamsız” dedi. Her şeye rağmen hafta içinde yeniden biraraya geleceklerini söyleyen Tanrıverdi, “Gerekli değerlendirmeleri yapacağız. Nasıl bir yol izleyeceğimize karar vereceğiz” ifadesini kullandı.

Çaykur Rize’de seferberlik
Bu sezon Bank Asya 1.Lig’de yeni stadında mücadele etmek isteyen Çaykur Rizespor, çalışmalarını hızlandırdı. Çim sahanın tamamlanmasının ardından, tribündeki koltukların takılacağını kaydeden Başkan Halim Mete, “Ağustos’un başına kadar stadı yetiştirmek için seferberlik ilan ettik. Ufak tefek bazı detaylar. 12 adet locanın, 4’ünü şimdiden sattık” açıklamasını yaptı. Öte yandan Karadeniz ekibi, bugün anlaştığı oyuncularla sözleşme yapacak.

Erdi Altay’a dönmeye hazır
Altay’da bir süre önce yöneticilerle görüşüp ayrılmak istediğini açıklayan Erdi, geri dönüş için sinyal yaktı. “Kulübümde kalmak benim için sorun olmaz” diyen genç futbolcu, Ankaraspor, Denizlispor ve Kasımpaşa ile görüştüğünü söyledi. Kulübe para kazındırarak gitmek istediğini vurgulayan Erdi, “Uygun şartlar oluşmazsa, Altay’da kalmak benim için sorun olmaz. İlle de ayrılacağım diye bir şey yok” diye görüş bildirdi.

Karabük transferi bitirecek
Sezonun sona ermesinin ardından transferde oldukça hareketli günler yaşayan Kardemir Karabükspor, en kısa zamanda çalışmaları bitirmek istiyor. Tamamen futbola odaklanmak istediklerini ve takımın birbirine uyum sağlaması için hızlı davrandıklarını dile getiren genel menacer Seyit İçgül, “İç transferi neredeyse tamamladık. Son olarak Tayfun Tamer ile 2 yıllık daha sözleşme yeniledik. Yeni sezonda başarılı olmak zorundayız. Taraftar artık Süper Ligi istiyor” dedi.

Gaziantep’te kritik toplantı
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Başkanı Ünsal Göksen ve yöneticiler önceki gün Gaskispor Tesisleri’nde bir araya geldi. Transfer çalışmalarına ilişkin görüş alış-verişinde bulunan idarecilerin, bu konuda aceleci olmayacakları öğrenildi. Başkan Göksen, “Sokağa atacak paramız yok. Acele edip, hata yapmak istemiyoruz. Gaziantepspor’un kadrosuna giremeyen oyuncuların bazıları bize gelecek” diye konuştu.

Boluspor'da başkan iddialı
1.Lig’in iddialı takımlarından Boluspor’da Başkan Necip Çarıkçı, Süper Lig hasretine son vereceklerini söyledi. Son yıllarda sürekli Play-Off’lardan döndüklerini belirten Çarıkçı, “Artık zamanı geldi. Sürpriz yaşamak istemiyoruz, ilk ikiye girip hedefimize ulaşacağız” diye konuştu.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
kaos, malatyaspor’da, malatyasporand#8217da, suruyor, sürüyor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Malatyaspor kapanacak atear 1. Lig ve Diğer Ligler 0 17 Haziran 2009 10:26