IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Şubat 2011, 13:14   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Freddy Adu Erdem Şen Theo Weeks Rizespor'da




Theo Weeks Kimdir?


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Çaykur Rizespor 2.bombayı Ankaragücünden Theo Weeks'i kiralayarak patlattı.İstanbul'da yapılan görüşmelerin ardından Theo Weeks sezon sonuna kadar kendisini Rizespor'lu yapan sözleşmeyi imzaladı.Theo Weeks'in yarın Rize'ye gideceği öğrenildi.


Liberyalı Theo Weeks Lewıs 1990 doğumlu. 21 yaşındaki futbolcu ülkesinin milli takımında oynuyor. Komple orta saha oyuncusu. Her iki ayağını, içiyle dışıyla son derece iyi kullanıyor. Pas yüzdesi çok yüksek.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Freddy Adu


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Çaykur Rizespor’un, Portekiz’in Benfica takımından kiraladığı Amerikalı futbolcu Freddy Adu’nun, sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki takipçilerinin Rize’nin nüfusundan daha çok olması dikkat çekti.

Gana asıllı Amerikan vatandaşı olan Freddy Adu ismini ilk olarak 2004 yılında duyurmuş ve onu izleyenlerin olağanüstü beğenisini kazanmıştı. Sadece 14 yaşında olmasına rağmen dünya spor basınında ’Yeni Pele’ olarak nitelendirilen Freddy Adu o dönemde Chelsea, Manchester United, İnter ve Milan gibi dünya devlerinden gelen astronomik teklifleri reddederek ülkesinde kalmıştı. 2007 yılında 18 yaşındayken Benfica’ya transfer olan siyahi yıldız burada istenileni verememiş ve bugüne kadar sırasıyla Monaco, Belenenses ve Aris’te top koşturdu.


Özellikle futbol menajerlik oyunları olan ’Championship Manager’ ve ’Football Manager’ oyunlarında geleceğin en yetenekli futbolcusu olarak gösterilen Amerikalı yıldız, bu oyunlar sayesinde dünyada kendini tanıtmış ve ülkemizde de tanınmıştı. Amerikan halkının yakından tanıdığı ve ilgi gösterdiği Freddy Adu’nun sosyal paylaşım sitesi ’Twitter’da olan takipçi sayısının ise Rize’nin nüfusundan daha yüksek olması dikkat çekti. Son yapılan nüfus sayımına göre Rize’nin nüfusu ’319.637’ olarak belirlenirken, Amerikalı yıldız Freddy Adu’nun ’Twitter’daki takipçi sayısı ise ’396.567’.


Bu kıyaslama Freddy Adu’nun takipçi sayısının Rize’nin nüfusundan daha fazla olduğu gibi ilginç ve dikkat çekici bir sonucu ortaya çıkardı.



Erdem Şen?

Belçika'nın Charleroi takımından gurbetçi futbolcu Erdem Şen ile de anlaşmaya vardıklarını kaydeden Mete, 'Erdem, 21 yaşında defansif oynayan bir Oyuncu. Kendisi ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladık. Uzun yıllar takımımıza katkı sağlayacağına yürekten inanıyoruz. Bu iki Oyuncu Süper Lig yarışında bize büyük katkı sağlayacaktır' diye konuştu.
Mete, Adu ve Erdem'in bu akşam Rize'ye gelerek yarın çalışmalara katılacağını, çok iyi bir santrfor Oyuncusu bulmaları halinde de transfer edeceklerini sözlerine ekledi.



 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
adu, erdem, freddy, rizesporda, theo, weeks, Şen


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık