IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Eylül 2011, 11:22   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sakaryaspor, 250.000 TL'ye forma sponsoru buldu!




Sakaryaspor Başkanı Halit Evin, forma reklamı için 250 bin liraya bir lojistik firmasıyla anlaştıklarını söyledi. Evin, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, kulübün ekonomik sıkıntı içinde olduğunu belirtti.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kulübün sponsorluk anlaşmalarını bir an önce sonlandırmak istediklerini ifade eden Evin, ''Çünkü kulübün para sıkıntısını tek başıma çekiyorum. Bundan dolayı biraz rahatsızım. Onun için bu gelirlerin biraz daha artması lazım. Yani bizim lastik patlarsa bu araba duvara toslar. Şimdi bu yeni terminal açıldığında da oradan da bir maddi gelir elde edeceğiz'' diye konuştu.

Evin, çok sayıda sponsorluk teklifi aldıklarını kaydederek, ''Forma reklamı için 250 bin liraya bir lojistik firmasıyla anlaştık. Bu rakamı 6 aylık taksitler halinde ödeyecekler. Yaklaşık 10 gün içinde bu da sonuçlanmış olacak. Sponsorluk konusunda çok teklif var, biz de kuyruğumuzu dik tutmaya çalışıyoruz. Şu ana kadar gelen bütün teklifler 30 ya da 50 bin lira civarında. Bu rakamlar da bizi tatmin etmiyor'' dedi.

24 Temmuz'da Fenerbahçe ile yapacakları hazırlık maçına da değinen Evin, maçla ilgili görüşmelerin devam ettiğini ve hedeflerinden herhangi bir sapma olmadığını söyledi.

Gelecek hafta maç biletlerini satışa çıkaracaklarını bildiren Evin, şöyle konuştu: ''Bilet fiyatlarını önceden açıklamıştık ama rakamlarda bir oynama yapacağız gibi. Duruma göre hareket edeceğiz. Fiyatları artırmayı düşünüyoruz. Bu, bir düğün ve bayramdır. Onun için biz de hazırlıklarımızı yapacağız. Misafir takıma kale arkası ile kapalı tribünün bir bölümünü vermeyi düşünüyoruz. Bunu bir şölen niteliğinde kazasız belasız bitirirsek, iyi bir maddi gelir elde edebiliriz. Bu da takımımızı rahatlatır.''

Altyapı konusunda çalışmalarını tamamladıklarını ifade eden Evin, Timur Şahinel'i altyapı ve A2 takımın teknik sorumlusu yaptıklarını açıkladı.

Evin, Bilerim Mula'nın 18 yaş altı, İsmail Öz'ün 16 yaş altı, Özcan Zafer'in 15 yaş altı, Hakan Dursun'un 14 yaş altı, Murat Balaban'ın ise 13 yaş altı takımlardan sorumlu olacağını sözlerine ekledi.

Lig TV

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
buldu, forma, sakaryaspor, tlye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sakaryaspor, 250.000 TL'ye forma sponsoru buldu! Kalemzede 1. Lig ve Diğer Ligler 0 23 Temmuz 2011 20:25