IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Ekim 2011, 11:47   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bayram Akgül: "Bu sezon Süper Lig'e çıkacağız.."




Adanaspor'un Kulübü Başkanı Bayram Akgül, takımın Süper Lig'e çıkması için bu sezonu milat olarak kabul ettiklerini bildirdi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Akgül, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Adanasporlu taraftarlara seslenerek, şampiyonluk mücadelesinde takımlarını centilmence desteklemelerini istedi.Geçen sezon yaşanan sıkıntıların ardından, yapılan hatalardan ders alarak yeni umutlarla lige başladıklarını belirten Akgül, Adanaspor'a başkan olduğu günden bu yana başarılı günlere geri dönmek için geceli gündüzlü çalıştıklarını ifade etti.

Başarılı veya sıkıntılı dönemleri taraftarlarla birlikte yaşadıklarını anlatan Akgül, şöyle devam etti:
''Siz değerli taraftarımızın desteğiyle şehrimizin tanıtımına katkıda bulunmak ve Adanaspor'un yeniden Süper Lig'e dönmesi için bu sezonu milat olarak kabul ediyoruz. Yönetimde yer alan değerli arkadaşlarıma birlikte kariyeri önemli başarılar ile dolu olan Levent Eriş'i göreve getirerek şampiyonluk özlemini sona erdirmek düşüncesindeyiz. Hocamızın raporu doğrultusunda iskelet kadroyu muhafaza ederek yaptığımız takviyelerle bu yarışta ipi göğüslemek için yola koyulduk.''

CENTİLMENCE DESTEK İSTEĞİ
Akgül, zorlu yolda taraftarların yönetime ve takıma vereceği desteğin büyük önem taşıdığının altını çizerek, bu birliktelik ile alınacak sonuçlarla sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırmayı hedeflediklerini belirtti.

Başarıya giden yolda önlerine çıkacak engellere ve başarıyı istemeyenlere kenetlenerek cevap verilmesi gerektiğini vurgulayan Akgül, şunları kaydetti:
''Adanaspor'un bu şehrin önemli bir değeri olduğunu asla ama asla unutturmamalıyız. Karşımıza çıkacak olan her güçlük karşısında Adanasporlu duruşunu sergilemeli, her maç tribünleri doldurmalı ve takımımıza zarar verecek olaylardan kaçınmalıyız. Türk futbolunun sıkıntılar yaşadığı şu dönemde Adanaspor isminin hiçbir şekilde ve herhangi bir olayın içinde yer almayarak tertemiz bir şekilde anılması da hepimizin başının dik gezmesini sağlamakta. Çocuklarımıza şanlı tarihi başarılar ile dolu bir Adanaspor bırakmak ilkesini devam ettirmeliyiz.

En büyük sorumluluk tribünleri dolduran siz değerli taraftarlarımıza düşmektedir. Kendi sahamızda oynadığımız maçlarda sonuç ne olursa olsun verilecek centilmence destek her şeyden önemlidir. Yeni çıkan yasayla birlikte cezalar ağırlaştırılmıştır ve en küçük olayın cezasız kalmayacağını bilmenizi isterim. Takımımızın ceza almaması için sorumluluk sahibi Adanaspor taraftarının maçlarda daha duyarlı davranmasını bekliyorum. Halkımızdan aldığımız güçle engelleri teker teker aşarak başarıya ulaşacağız.''

Lig TV

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bayram, bu sezon süper lige çıkacağız


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık