IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Ekim 2011, 12:13   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Coşkun Demirbakan temkinli konuştu...




Tavşanlı Linyitspor'da Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, ''Elbette puan kaybetmeyi düşünmüyoruz ama sahaya burnu büyük biçimde çıkarsak, burnumuzu sürterler'' dedi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


TKİ Tavşanlı Linyitspor, 16 Ekim'de Tavşanlı Ada Stadı'nda yapılacak maçın hazırlıklarını, Tunçbilek beldesindeki kulüp tesislerinde yaptığı idmanla sürdürdü.
Demirbakan, antrenman sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, büyük bir camianın takımıyla maç yapacaklarını bildirerek, kendilerinin favori gösterilmesi yönündeki değerlendirmelere aldanılmaması gerektiğini söyledi.

Karşıyaka Spor Kulübü'nün köklü bir camia olduğuna dikkati çeken Demirbakan, şöyle devam etti:

''Rakibimiz sezona şampiyonluk parolasıyla başladı. Karşıyaka gibi takımların bu tip hedeflerle sezona başlaması son derece doğal. Hatta onlar gibi takımların iddialı olmaması yadırganır. 100'üncü yıl beklentilerinden dolayı Spor Toto Süper Lig'e yükselmeyi hedefliyorlar. Çok iyi bir kadro kurdular. Ateşli taraftara sahipler ve mazileri de kuvvetli. Konum olarak Türkiye'nin en iyi takımlarından biri. Nasıl bir takımla oynayacağımızı ve ayaklarımızın yere basması gerektiğini biliyoruz. Rakibimiz iyi mücadele eden ve bir an evvel çıkış arayan bir ekip. Dikkatli olmalıyız.''

Puan cetvelindeki konumlarından dolayı Karşıyaka'ya karşı favori gösterilmelerinin normal olduğuna işaret eden Demirbakan, bundan rahatsızlık duyduğunu anlattı.
5 hafta sonunda elde ettikleri derece dolayısıyla kendilerini şimdiden şampiyon ilan edenler bile bulunduğunu ifade eden Demirbakan, ''İddialı bir görüntümüz var ama lig çok uzun bir maraton. İlk 5 haftadaki değil, son 5 haftadaki yeriniz önemli. O yüzden Karşıyaka'nın şimdiki durumu kimseyi yanıltmasın. Elbette puan kaybetmeyi düşünmüyoruz ama sahaya burnu büyük biçimde çıkarsak, burnumuzu sürterler'' diye konuştu.

Genel Kaptan Murat Eran görevinden ayrıldı
Kırmızı-siyahlı kulübün genel kaptanı Murat Eran, görevinden ayrıldı.

İdman sonrası teknik heyet ve futbolcularla vedalaşan Eran, kulübün bağlı olduğu Garp Linyitleri İşletmesi (GLİ) Müessesesinden emekliye ayrıldığı için tüzük gereği yönetim kurulundaki görevini bırakmak zorunda kaldığını söyledi.

Resmi görevi sona ermesine rağmen kulüple bağını koparmayacağını ve fahri olarak hizmete devam edeceğini belirten Eran, ''10 yıldır kulüp yönetimindeki görevimi sürdürüyordum. TKİ Tavşanlı Linyitspor bizim kulübümüz. Biz bu işe gönül verdik. Takımımızın Bank Asya 1. Lig'deki başarısının sürmesi yolunda üzerime düşeni yapmaya devam edeceğim. TKİ Tavşanlı Linyitspor, madencilerin, Tavşanlı'nın, Kütahya'nın ve diğer ilçelerin gururu. Kulübümüz bu duygularla bu noktaya geldi. Aynı duygularla ve sahiplenmeyle de daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum'' dedi.

Kulüp başkanı Zafer Atalay ise Eran'ın yerine yedek üyelerden birinin yönetim kuruluna alınacağını bildirerek, ''Genel kaptanımız emekli olsa da dışarıdan, fahri anlamda bize destek verecek. Onun tecrübelerinden yararlanmayı sürdüreceğiz. Bu konuda kendisiyle anlaştık'' ifadesini kullandı.

Lig TV

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ÇoŞkun, demirbakan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
meyra-cemil demirbakan-ağladın ya Ezgi Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 08 Şubat 2011 13:03
Meyra & Cemil Demirbakan - Ağladın Ya! AngeLus Aşk ve Sevgi Köşesi 1 16 Ekim 2009 10:46
Demirbakan devri atear 1. Lig ve Diğer Ligler 0 04 Haziran 2009 11:10