IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Ocak 2012, 18:33   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eriş: "Çıkışa geçmek istiyoruz"




Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, gözüne Karşıyaka'yı kestirdi.

Karşıyaka maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren turuncu-beyazlılarda, yapılan son antrenmanda futbolcuların hırslı ve istekli olması teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Sarı kart cezalısı oldukları için hafta başında oynanan Denizlispor maçında takımdaki yerlerini alamayan Marc Kibong Mbamba ile İlkem Özkaynak'ın cezalarını tamamladığı ve Karşıyaka müsabakasında görev verilmesi halinde de sahaya çıkabilecek, bunun yanında Adnan Güngör'ün ise 'kırmızı kart' cezası nedeniyle formasından uzak kalacak olması, takım içindeki forma savaşını da kızıştırdı.

Zaman zaman antrenmanı durdurarak, oyuncuları neyin nasıl ve ne şekilde yapmaları konusunda uyarılarda bulunan Teknik Direktör Levent Eriş, İzmir temsilcisi karşısında sahaya süreceği 'ilk 11'i de kafasında şekillendirmeye çalışıyor.

Antrenman sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Levent Eriş, hafta başında Denizlispor ile zor bir karşılaşma oynadıklarını, rakipleri karşısında 2-1'lik skor avantajını yakalamalarına rağmen, bunu maç sonuna kadar koruyamadıklarını anlattı.

Her şeye rağmen takımının ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu dile getiren Eriş, kazanılan her puanın, lig sonunda büyük önem taşıdığının altını çizdi. Eriş, "Futbol çok enteresan bir oyun. Rakibimiz karşısında 2-1 öne geçiyoruz ve tam 3. golü atacağımız anda kalemizde golü görüp, sahadan da bir puanla ayrılıyoruz. Denizli karşısında 10 kişi kalmak bizi olumsuz etkiledi. Artık bu maç geride kaldı ve önümüzde Karşıyaka ile oynayacağımız kritik bir maç var. Rakibimizi yenip, ligde de yeniden çıkışa geçmek istiyoruz" dedi.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
çıkışa geçmek istiyoruz, eriş


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
"Çıkış yakalamak istiyoruz" Juventus 1. Lig ve Diğer Ligler 0 14 Kasım 2009 12:43