IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Mart 2012, 19:03   #1
Çevrimiçi
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Mücadele gücümüz elimizden alındı




Kartalspor teknik direktörü Besim Durmuş, Sakaryaspor karşılaşmasında mücadele güçlerinin ellerinden alındığını ifade etti..


Durmuş yaptığı açıklamada; “Son haftalarda aldığımız galibiyetlerle birlikte kendimizi ilk altı içine sokmak ve farklı hedefler koymak adına Sakaryaspor karşılaşmasına mutlak galibiyet için çıktık. Fakat Sakaryaspor’un küme düşme hattında olması nedeniyle maça coşkulu ve istekli başlayacağını da biliyorduk. Nitekim de öyle oldu, yani maçın oldukça zor geçeceğini biliyorduk. Birde buna sahanın kötü zemini eklenenince futbol adına çok önemli şeyler olmadı ama kötü oynadığımız ilk yarıda golü de bulduk. Sonrasında zeminden kaynaklanan talihsiz gol olunca ilk yarı böyle bitti.Karşılaşmanın ikinci yarısında maçı istedik, coşkulu oynadık ama çok mücadele edemedik. Benin tanıyan herkes bilir ki futbol, topun peşinde koşmak isteyen, onun ekseni etrafında futbolcularımla birlikte hareket etmeye çalışan biriyim ama bugün çok mücadele edemedik. Mücadele gücümüzün elimizden alındığını düşünüyorum" dedi.

"Kartalspor’un bir Misyonu – Vizyonu vardı, sezon başında onu üstlenmek istedik" diye Durmuş şöyle devam etti;
"Genç oyuncularla sezon başında Fair Play çerçevesinde yarışarak hem gelişip hem de kendimize hedef koymak istiyorduk. Bugün bu doğrultuda Sakaryaspor karşılaşmasını kazanmak istiyorduk. Kabul ediyorum herkes iyi mücadele ediyor, kendini ifade etmeye çalışıyor, maçtan önceki konuşmalarımda da söyledim, camia olarak, futbol adamı olarak tüm takımlara tüm oyunculara, herkese saygı duyuyoruz ama Kartalspor’da bu ülkenin takımı. Türkiye’ye çok önemli yıldızlar yetiştirmiş hala bunun çerçevesinde hareket eden bir kulüp. Bugün böyle olmaması gerekiyordu. Kendimizi ifade etmek için biraz daha mücadele etmemiz gerekiyordu. Kendimi bunu ifade etmek zorunda hissettiğim için söylüyorum, oyuncu arkadaşlarımın bugün mücadele gücü elinden alındı. Çok mücadele edemedik, istediğimiz tempoyu ortaya koyamadık, yere yatan kalkmadı. Bu noktada çok detaylı konuşmak istemiyorum, yani ekseni başka tarafa çekmek istemiyorum ve hiçbir şekilde mazeret olarak da kullanmak istemiyorum. Bugün aldığımız 1 puan da çok önemli bir puan, her takıma saygı duyuyoruz Sakaryaspor’un coşkusuna isteğine her şeyine saygı duyuyoruz. Fakat sahada her şey eşit şartlarda oluşmuyor, topu almışız pası atmışız oyuncumuz gole gidiyor kimse yok hakem yerde yatan oyuncu için oyunu durduruyor. İstediğimiz tempoya müsaade edilmedi. Daha küçük ayrıntılara girmek istemiyorum ama maçı kalıp halinde düşünürsek bugünkü maç yakışmadı. Maçın dışında bir şeydi, yani her iki takım sahada kendini ifade edemedi sahanın yapısı ortaya çıktı, başka şeyler gelişti. Buna özellikle vurgu yapmak istiyorum".

Durmuş son olarak yine de Fair Play çerçevesinde oyuncu gruplarıyla birlikte hem kendilerini hem ifade edeceklerini, hem de bu ligde sonuna kadar gideceklerini kaydetti.

[SIZE=4px] [/SIZE]

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
alındı, elimizden, gücümüz, mücadele


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Anlayış gücümüz bilgiye neler katar? Kalemzede Felsefe 0 04 Ekim 2011 23:15