IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Nisan 2012, 21:08   #1
Çevrimiçi
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kasımpaşa-Adanaspor Maçının Ardından




Kasımpaşa yardımcı Antrenörü Mustafa Sait Yokeş, Adanaspor maçına çok iyi hazırlandıklarını belirterek, beraberliğin iki takımın oynadıkalrı futbola göre normal olduğunu söyledi.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Kasımpaşa Yardımcı Antrenörü Mustafa Sait Yokeş, Adanaspor maçına çok iyi hazırlandıklarını ifade ederek, "Bu maçta 3 puan almak bizim için çok önemliydi. Ama yediğimiz erken gol ve yaşanan sakatlık oyun planımızı değiştirmemize neden oldu. İkinci yarıda farklı bir sistemle oynamaya çalıştık. İlk yarı istediğimiz gibi organize olamamamıza rağmen İkinci yarı çok istekliydik. Adanaspor'a hemen hemen

pozisyon vermedik. Ardından pozisyonlar da bulduk. Ancak beraberliği kurtarabildik. Bank Asya'da her puan hem ilk iki hem de ilk 6 için önemli diye düşünüyorum. Adanaspor da bence ikinci yarının en formda takımlarından biri. Bizim için 1-1 kayıp gibi görünse de böyle zor bir maçta bence normal bir sonuç oldu" dedi.

Kasımpaşalı oyuncu Erdi Öner, hem kendileri hem de Adanaspor açısından yüksek mücadele gücü olan bir oyun olduğunu dile getirerek, "2-3 haftadır bizim takımın kalitesine yakışmayan bir oyun sergiliyorduk. Takım olarak bir düşüş içindeydik. Ama bu maçta bunu aştığımızı düşünüyorum. Genel olarak iyi bir mücadele oldu. İlk 25 dakikada baskılı oynayan taraf bizdik. İkinci yarıda da bu durum bariz olarak gözüktü. Hiç beklemediğimiz anda hava şartlarının değişmesi hem bizi hem de Adanaspor'u zorladı. İçeride 1

puan bizim için kötü gibi olsa da Bank Asya 1. Lig'de alınan her puan çok değerli. Bundan sonra önümüzdeki maçları kazanıp, ilk ikide yer alarak süper lige çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

Kasımpaşa adına beraberliği sağlayan Hüseyin Kala ise, iyi mücadele ettiklerini söyleyerek, "Hava şartları 50. dakikadan sonra bizi çok zorladı. Süper Lig'e çıkmak için önümüzde 6 maç var. Bunları da kazanıp bir üst lige çıkmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

ADANASPOR CEPHESİ

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, puan veya puanlar almak için geldiklerini belirterek, "Buna da çok yaklaştık. İlk devre skor üstünlüğümüz olmasına rağmen oyun olarak istediğimiz gibi oynadığımızı söyleyemem. Ama ikinci devre oyun olarak bariz bir üstünlüğümüz vardı.

Üstü düzey bir mücadele verdiğimizi düşünüyorum. Oyuncularımın hepsini tebrik ediyorum. Kazanmayı çok isterdik ama olmadı. Kazanamadığımız bir mücadeleden kaybetmeden dönmek play-off için verdiğimiz mücadelede çok önemliydi" dedi.

Adanaspor kalecisi Zülküf Özer, şanssız bir gol yediklerini vurgulayarak, "Buraya 1 puan için gelmiştik ama golü bulduktan sonra neden 3 puan olmasın dedik. Takım olarak çok iyi mücadele ettik. Ama son dakikada şanssız bir gol yedik" ifadelerini kullandı.

Adanasporlu bir diğer oyuncu Onur Akbay ise, Kasımpaşa gibi bir deplasmandan 1 puan almanın sevindirici olduğunu ifade ederek şöyle konuştu:

"3 puan da alabilirdik ama 1 puan da iyi bir sonuç. Çok iyi mücadele ettiğimzii düşünüyorum. Rakibimiz de iyi mücadele etti. Rakibimizin etkili adamları vardı. Çoğu süper lig tecrübesine sahip. Bizde ezilmeden puan alarak döndük." - İSTANBUL

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ardından, kasımpaşaadanaspor, maçının


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gençlerbirliği Maçının Ardından Cemalizim Süper Lig (Anadolu Takımları) 0 11 Mart 2012 11:28