IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Aralık 2014, 18:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Levent Eriş hastaneye kaldırıldı




Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, takımının Kayserispor ile oynadığı maç sırasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Kayserispor-Adanaspor karşılaşması oynanırken kulübede fenalaşan Adanaspor teknik direktörü Levent Eriş hastanede tedaviye alındı.

Maçın 38'inci dakikasında kulübede rahatsızlanan Adanaspor teknik direktörü Levent Eriş, stattaki ambulans ile Acıbadem Kayseri Hastanesi'ne götürüldü. Burada tedaviye alınan Eriş ile ilgili açıklama yapan Başhekim Dr. Ömer Akbeyaz, "Teknik direktör Levent Eriş hastanemiz acil servisine getirildi. Eriş'in yapılan ilk muayenesinde ve EKG'sinde tansiyonunun yüksek olduğu ve strese dayalı fenalık geçirdiği belirlendi. Kendisi bir süre hastanemizde tutularak, gerekli ilaçlar verildi. Bir süre daha hastanemizde dinlendikten sonra taburcu edilecek" dedi.
BAŞHEKİM: KALPLE İLGİLİ BİR SORUNU YOK


Acıbadem Kayseri Hastanesi Başhekimi Dr. Ömer Akbeyaz, Adanaspor teknik direktörü Levent Eriş'e, yüksek tansiyon ve vertigo teşhisi konulduğunu belirterek şöyle dedi:

"Levent Hoca'nın yapılan tetkikleri sonucu kalple ilgili herhangi bir sorunu olmadığı anlaşıldı. Hocanın fenalaşmasına tansiyon yüksekliği ve geçici baş dönmesi (vertigo) neden olmuş bu durum stres ve soğuk kaynaklı olabilir. Kendisini rahatlatmak için serum yapıldı. En kısa sürede de taburcu edeceğiz'' dedi.


FENERBAHÇE'DEN LEVENT ERİŞ'E GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Fenerbahçe, Kayserispor- Adanaspor maçında hastaneya kaldırılan Adanaspor teknik direktörü Levent Eriş için resmi internet sitesinden geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Sarı-lacivertli kulübün yayınladığı mesaj şu şekilde:

"Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş'in Kayserispor - Adanaspor maçının 40. dakikasında fenalaşarak hastaneye kaldırıldığını öğrenmiş bulunmaktayız. Levent Eriş'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve acil şifalar diliyoruz."
LEVENT ERİŞ KİMDİR?

Levent Eriş (d. 17 Eylül 1962 İzmir), Türk eski futbolcu, teknik direktör. Halen Adanaspor teknik direktörlüğü görevini sürdürmektedir.
FUTBOLCULUK KARİYERİ


Futbola İzmirspor altyapısında başlayan Levent Eriş, burada Türkiye genç millî takımlar için erken seçilmeye başladı. Daha sonra İzmirspor as takımın alındı ve burada düzenli olarak oynamaya başladı. 1985-86 sezonunun başında Süper Lig'in zirvesine oynayan Samsunspor'a transfer oldu. Samsunspor'da genç yaşına rağmen uyum sorunu yaşamadan düzenli olarak ilk on birde yer bulmaya başladı ve takımının 1985-86 ve 1986-87 Süper Lig sezonlarında ligi üçüncü sırada ve 1987-88 Süper Lig sezonunda ligi dördüncü sırada tamamlamasında büyük katkıda bulundu.

20 Ocak 1989 tarihinde Samsunspor'un Malatyaspor ile oynayacağı Süper Lig müsabakasına giderken, Havza ilçesinde kafileyi taşıyan kulüp otobüsünün kamyonla çarpıştığı kazada takım kafilesinde bulunuyordu. Samsunspor ve Türk futbol tarihinin hafızasına "20 Ocak Faciası" adıyla kazınan ve teknik direktör Nuri Asan ve birçok futbolcunun hayatını kaybettiği kazayı yara almadan atlattı. Bu olaydan sonra Samsunspor ligden çekilme kararı aldı ve takımdan birçok futbolcu ayrıldı. Ayrılan futbolcular kafilesinde bulunan Levent Eriş, 1989-90 sezonunda eski takımı İzmirspor'a transfer oldu. İki sezon burada oynadıktan sonra bir sezon Alanyaspor için görev aldı ve 1992-93 sezonunda tekrardan İzmirspor'la anlaştı. Daha sonra Yeni Sincanspor, Bucaspor, Karşıyaka, Kuşadasıspor gibi ekiplerde görev aldıktan sonra 1996-1997 sezonunda futbola başladığı İzmirspor'a geri döndü ve iki sezon burada oynadıktan sonra 1997-98 sezonun sonunda aktif futbolu bıraktı.

Levent Eriş, 3 kez Türkiye 18 Yaş Altı Millî Futbol Takımı ve 2 kez Türkiye 21 Yaş Altı Millî Futbol Takımı forması olmak üzere toplam 5 kez milli formayı giymiştir.
TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ

Futbola vedasından sonra antrenörlük yapmaya karar verdi ve ilk deneyimi olarak İzmirspor'da yardımcı antrenörlük yapmaya başladı. Bir sezon bu görevde kaldıktan sonra teknik direktörlük mevkiine yükseldi. Bu görevi iki sezon sürdürdükten sonra 1. Lig'in iddialı ekiplerinden Manisaspor'da teknik direktörlük koltuğuna getirildi. Bu görevinde iki sezon kaldı ve 2003-04 sezonunda sözleşmesi uzatılmadığından takımdan ayrılarak görevini Mustafa Denizli'ye devretti.

Yeni sezonda Kayseri Erciyesspor'u çalıştırmaya başladı ve bu görevinin ardından da Mersin İdman Yurdu'nun başına geçti. Daha sonra Altay, Karşıyaka, Manisaspor gibi Ege takımlarının yanı sıra Bursaspor, Malatyaspor, Samsunspor, Mersin İdman Yurdu, Adana Demirspor gibi Anadolu takımlarını da çalıştırmıştır.

2008-2009 sezonunda Manisaspor'u tekrar Turkcell Süper Lig'e yükseltme başarısını gösterdi. 2009-2010 sezonunda Giresunspor ile sözleşme imzalamıştır.

2010-2011 sezonunu için Boluspor ile anlaştı. Boluspor'la sezonun ortalarından sonra şampiyonluğa oynadı ve birkaç hafta takımıyla lider kalabildi. Fakat sezonun sonuna doğru art arda alınan kötü sonuçlar ötürü takımı zirveden uzaklaştı.

24 Nisan 2011 tarihinde Akhisar Belediyespor'a karşı oynanan 1. Lig karşılaşmasında alınan yenilginin ardından görevinden istifa ettiğini açıkladı. İstifasından üç gün sonra yerine Hüsnü Özkara'nın getirildiği açıklandı.

2011-12 sezonu için 1. Lig'in iddialı ekiplerinden Adanaspor'da teknik direktörlük mevkiine getirildi.


sabah

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
eriş, hastaneye, kaldırıldı, levent


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Levent Ersöz hastaneye kaldırıldı PassioN Haber Arşivi 0 16 Mart 2012 21:05
Levent Eriş takımından memnun! Kalemzede 1. Lig ve Diğer Ligler 0 14 Eylül 2011 11:39
Levent Kırca fenalaşarak hastaneye kaldırıldı ! Ruj Haber Arşivi 0 24 Şubat 2011 20:19