Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Şubat 2005, 18:13   #2
Çevrimdışı
the_relic
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
m1rc ilk defa baslatal1m.




simdi mIRC'i ilk defa baslatalim.

Artik mIRC bilgisayariniza kuruldu ve kullanima hazir.Baslamadan önce Internet baglantinizin bulunmasina dikkat edin.Modem'iniz vasitasiyla baglantinizi kurun, tamam? simdi mIRC'in kücük iconunu Start(Baslat) kismindan bulun.Buna tiklayarak programi calistirabilirsiniz.

mIRC ilk defa calisacak ve Ayarlar(Options) menüsü belirecektir.Burda bazi temel bilgileri yazmalisiniz.En basta "Connect" menüsü önemlidir.Diger bölümleri unutup sadece Full Name, E-Mail address, Nickname ve Alternative kisimlarini doldurun;




Full name: (örn: ThE_ReLiC)
E-mail address: (örn: @bizimsinif.gen.ms)
Nickname: (örn: ThE_ReLiC)
Alternative: Eger rumuzunuz kullaniyor ise birtane daha belirtmelisinizki baglanti sirasinda sorun olmasin. (örn:ThE_ReLiC1)
Eger isterseniz baska bir server secebilmenize karsin standart olarak Karisik US DALnet serveri belirlenmistir.Gercek adinizi ve E-Postanizi belirtmek zorunda degilsiniz, kücük "Invisible" kutusunu gördünüz mü? Size tavsiyem bunu aktif hale getirin, yani Tik isareti koyun ki, Server genelinde yapilan aramalarda kimse sizi bulamasin.

iste simdi hersey baglanmaniz icin hazir."Connect to IRC Server" dügmesine tiklayin ve IRC dünyasina hosgeldiniz, Tebrikler!!En iyisi de bütün bu islemleri bir daha yapmayacaksiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet