Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Ocak 2010, 15:49   #9
tarzan
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IRC serverinizdaki user sayisini Web sitenizde gostermek.

delibela Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ellerine sağlık. Ben de kurdum gayet güsel çalışıyor. Benim bi isteğim olcak. Webde kanallar karışık çıkıyor. Kanallar alfabetik sıraya yada en çok kişi olana göre sıralansa daha güzel olur.

Raw Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

#Sohbet:
2 kisi 1Keyf4ALem1
#Samsun:2 kisi 1Keyf4ALem1
#25+:2 kisi 1Keyf4ALem1

topic gösterimi ben denedim hoş olmuyor arkadaşlar .. php deki renk kodlamaları ile irc deki renk kodlamaları birbirini tutmuyor çünki .. iyi forumlar ..

@delibela, tabiki mumkun tcl ayni kalarak javascript kutuphaneleriyle kolayca yapmak mumkun (jquery, prototype).

@raw,  cikan bu karakterleri, php icersinde renk kodlarina donusturmekte mumkun.

Ben uzun zamandir pek bakamiyordum bu islere. Gecenlerde bi el atiyim dedim ve kanal siralamasini isini hallettim. Aslinda tcl dilinden benden daha cok anlayan arkadaslar bunu tcl icersinde halledebilseler daha iyi olur kanimca ama, onlarda pek ugrasmamislar anladigim kadariyle bu sure zarfinda . Bende javascriptle hallettim. Su anda ister kanal ismine gore, ister user sayisina gore aninda siralatabiliyoruz. Bu sirada scriptin user veya kanal isimlerine gore siralamis sekilde calisan halini
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinin sohbet bolumunde gorebilirsiniz. Kendi irc serverim olmadigi icin uzak makinada halledip sayfamda iframe icersinde gosteriyorum buda pek verimli olmuyor goruntu acisindan. irc serverla web serverin ayni makinlerde oldugu durumlarda, kodlari ayni index icersine koydugumuz zaman daha verimli calisiyor. Javascrip'i pek bilmeyen, bu islerle fazla hasir nesir olmamis arkadaslar icin daha uzun vakit buldugum bir zaman ayrintilariyla anlaticam. Simdilik kolay gelsin.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan