Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ocak 2010, 17:24   #1
Çevrimdışı
YapraK Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tereyağlı Havuç Garnitürü




Havuçların dış kabukları temizlenir arzu edilen şekilde kesilir. Bir kap içinde bolca suda beş dakika kaynadıktan sonra süzülür tekrar su eklenir bir miktar tuz tereyağı ilave edilerek pişirilir. Ateşten aldığımız zaman suyu kalmamış olmalıdır. Arzu edilen etler yanına konur.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan