Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ocak 2010, 17:55   #1
Çevrimdışı
YapraK Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Zeytinyağlı Kabak Oturtma




MALZEMELER

Kabak 1 kg
Kuru soğan 1 adet
Domates 5 adet
Sıvı yağ 2 kahve fincanı
Havuç 2 adet
Dereotu Yarım demet
Şeker 1 tatlı kaşığı
Karabiber Yeterince
Tuz 1 çay kaşığı
Çarliston biber3 adet


YAPILIŞI

Kabağın kabuğunu soyup içerisinin çekirdekli kısmını temizleyerek jülyen doğrayın. Havucu küp, kuru soğanı yemeklik doğrayıp yağda kavurun. Çarliston biberi ekleyerek bir müddet kavurun.

Doğranmış ve yıkanmış kabakları ilave ettikten sonra üzerine kabuğu soyulmuş ufak doğranmış domatesleri ve şekeri koyup tuz serpin (domates suyunu salsın) ve pişirin. Soğuyunca Borcam tabakta servis yapın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver