Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Ocak 2010, 21:33   #1
Lucifer
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Magazin Turu...

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

'Babasız çocuk doğurmam! Geçen yıl pek çok evlilik teklifi aldığını itiraf eden Asena: "Evlenmeyi düşünmediğim için hepsini reddettim ama çocuk sahibi olmayı istiyorum. Babasız çocuk doğurmayı düşünmüyorum"
Oryantal şarkıcı Asena, "Ruh ikizimi arıyorum" dedi. Önceki gün, bir ayakkabı firmasının tanıtımına katılan Asena, hayatında kimse olmadığını belirterek, şunları söyledi: "Geçen yıl bir sürü evlilik teklifi aldım ama hiçbirini kabul etmedim. Evlenmeyi düşünmüyorum çünkü sadece işime yoğunlaşmak istiyorum."

HİÇBİRİ BENİ ŞAŞIRTAMADI

Çocukları çok sevdiğini ve anne olmak istediğini ifade eden Asena, bu konudaki kararını ise şöyle açıkladı: "Anne olmak istiyorum ama babasız çocuk doğurmam!" Gazetecilerle eski sevgilileri hakkında da sohbet eden ünlü oryantal, şu açıklamaları yaptı: "Romantik ve düşünceli değillerdi, hiç sürpriz yapmazlardı. Yolda dalgın dalgın yürürken bir anda karşıma çıksın ya da yurtdışında gelip beni en önde izlesin, şaşırtsın istedim ama hiçbiri bunu yapmadı. Nato mermerlerdi!"

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

'Balık etlileri seksi buluyorum!'

Güzide Duran, Ebru Şallı'ya misilleme yaparcasına balık etli bayanların seksi olduğunu söyledi.
"Şişman kadın güzel değildir" diyen Ebru Şallı'nın tezine, antitez! Güzide Duran, "Ben zayıf ve uzun boylu biri olarak hep şişman, daha doğrusu balıketli kadınlara hayranlıkla bakmışımdır. Onları güzel ve seksi buluyorum!" dedi.

Gülben Ergen sarışın oldu!

Gülben Ergen, önceki gün orkestra şefi Taşkın Sabah ile İstinye Park'taydı.
Saç modeliyle oynamayı seven, bu nedenle sık sık değişiklik yapan Ergen, bu kez de asimetrik kesimli sarı saçları ile objektife yansıdı. Bu trendy modelin fazlasıyla dikkat çektiğini fark ettiğinde ise gazetecilere "şaşırdınız mı?" diye takıldı.

Haiti'ye milyon dolarlık bağış!

Hollywood'un yardımsever çifti Brad Pitt ve Angelina Jolie, depremin vurduğu Haiti'yi unutmadı.
Binlerce kişinin hayatını kaybettiği deprem bölgesine 1 milyon dolar bağışlayan çift, yaşanan olay sonrası çok üzgün olduklarını belirtti. Çiftin kendi adını taşıyan yardım vakfı da bölgeye ilaç desteği gönderdi.

Damat çaldı Adnan okudu

“Aşk-ı Memnu”nun Adnan’ı Selçuk Yöntem, önceki gün damat adayı Bora Duran’ın konserini izledi. Usta oyuncu, gecede sahneye çıkıp eşi için romantik bir şiir okudu.
Bora Duran, albümünün ilk konserini önceki gün Balans’ta verdi. Konseri izleyenler arasında Selçuk-Cihan Yöntem ve Duran’la evlilik hazırlıkları yapan kızları Iraz da vardı. Genç müzisyenin okuduğu şarkılarla coşan Yöntem çifti, mekandakilere unutamayacakları bir dans şov sundu. Ama sürpriz bu kadarla kalmadı. Yöntem daha sonra damat adayının yanına giderek sahneden eşine seslendi.
Selçuk Yöntem, “Eşim Cihan’a hitap edeceğim. Bu çok sevdiğim şiiri bu gece onun için okumak istiyorum” dedi. Bu kısa konuşmanın ardından Ümit Yaşar Oğuzcan’ın “Kadınlar ıçin Sone” adlı şiirini okuyan oyuncu, “Sen bir aşk adamısın” tezahüratları eşliğinde sahneden indi ve eşine sarılarak “Seni seviyorum” dedi.

İşte o romantik mısralar

Ben güzel gözlü kadınları severim/ Bir de küçük ayaklıları, uzun boyunluları/ Hem nasıl severim, öyle severim işte/ Terler avuçları, kesilir solukları/ Ben mahzun kadınları severim/ Yavru ceylanca kadınları, ürkekçe/ Hem nasıl severim, öyle severim işte/ Bilemezsiniz ne güzeldir, öpüştükçe/ Ben akıllı kadınları severim/ Düşünen, az konuşan çok bilen/ Her yerde, her zaman nazı çekilen/ Hem nasıl severim, öyle severim işte/ ıçimde büyük, sonsuz ateşler yanmalı/ Ölümüm bile o kadın yüzünden olmalı...

Doğuma çok az kaldı

Halit Ergenç-Bergüzar Korel çifti, önceki gün akşam yemeğini Kanyon’un içindeki bir restoranda yedi.
Çıkışta gazetecilerle karşılaşan çift, “Artık oğlumuzun doğumuna çok az kaldı. Gün saymaya başladık, heyecanımız giderek artıyor” dedi.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları