Cevap: IF Koruma Botu
Ben kaç gundur böyle birsey düşünüyordumda : ) bu kapsamda birseyi istemek bencillikdir die düşündüğümdmen isteyemedim.
Koruma özelliğinin yanında ek özellikler süsleme gibi olarak ;
1 - Eğer yapılabiliyorsa yeni kullanıcılar nick şifrelemede zorlandığı için botun özelinde nick kullanıcının nick kaydetmesi için .kayıt 123456 Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
2 - Çoğu serverde bir sürü kanal oluyor hepsinin açılması goruntu kalabalığı oluyor. global kanal haricinde ki oyun kanalları yada diğer kanallara kanal içinde !kanal yazınca botun o kişiyi kanala çekmesi. ( tabi sadece kayıtlı kanallar olması yoksa botun operi oldu için özel kanalada çektirip su istimal olabilir )
3 - Helper yardım özelliği. kanal içinde !yardım yazarak Help kanalına çekebilir.
4 - Sunucu kurallarını görmesi !kurallar yazarak bunu bir text dosyasından okutmak.
5 - Yöneticileri göstermesi !yönetici . yöneticiler gunumuzde durmadan yonetici değiştiği için durmadan motd editlemesi vsden kurtulmak için bunuda text den okuyabilir.
6 - !şikayet yazarak opers kanalına yansıtabilir.
7 - Birde botun bu özelliklerini kullanıcıların bilmesi için belli aralıklarda özelliklerinden bir tanesini tüm kanallara notice atarak duyurması.
birde ayrı olarak kanalda ki oyun botlarını da birleştiremezmiyiz ? hatta bu bota katamazmıyız : )
Abarttımmı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Tesekkürler. |